De praktijk

TheorieGarant is een onderdeel van Autorijschool Aydin. Wij garanderen hoge kwaliteit van rijlessen, unieke en zeer effectieve lesmethode, nieuwe lesauto’s en BOVAG gekwalificeerde rij-instructeurs. Je kunt bij ons kiezen tussen losse rijlessen en rijles pakketten, versnelde rij-opleiding of je kunt de lessen inplannen in je eigen tempo.

Autorijschool Aydin heeft 20 jaar ervaring en onderscheidt zich al jaren van andere rijscholen door de hoge mate van professionaliteit van onze autorijschool

BOVAG Keurmerk

BOVAG Keurmerk is een keurmerk van en voor BOVAG-rijscholen. Het kiezen van een rijschool is natuurlijk heel persoonlijk. Misschien ga je voor een goedkope rijschool, een mooie lesauto of een aardige instructeur. Maar vergeet niet om ook over belangrijke dingen als betrouwbaarheid, veiligheid, garantie en kwaliteit na te denken. Kies je voor een rijschool die aangesloten is bij BOVAG, dan weet je zeker dat het daarmee goed zit. 

Rijlessen?

Begin direct met een rij-opleiding. Je moet 16,5 jaar zijn om aan deze opleiding te kunnen beginnen. Hierbij kun je meerdere lessen per week op het moment dat je zelf wilt. Je bent niet verplicht om een minimum aantal lessen te nemen. Het plannen van lessen wordt volledig aangepast aan je eigen wensen, zo kun je bijvoorbeeld ieder week op dezelfde dag en tijd les nemen. De lessen worden zowel overdag als in de avonduren gegeven en tevens op zaterdag en zondag. Eventueel ophalen van school of werk is ook mogelijk.

Video's