Theoriecursus in 1 dag bij TheorieGarant in Maastricht

Geen zin en tijd om theorieboeken door te nemen voor je Auto, Motor of Bromfiets theorie-examen? Bij TheorieGarant in Maastricht ben je aan het juiste adres.

Unieke lesmethode met een hoge slagingspercentage

TheorieGarant in Maastricht heeft een unieke lesmethode ontwikkeld om je in 1 dag helemaal klaar te stomen voor het theorie-examen. Je krijgt in de ochtend les en aansluitend na de les ga je op examen.

Onze professionele instructeurs leggen je op een aansprekende en boeiende manier de nodige verkeersregels uit. Na de les ga je samen met de instructeur naar het CBR in Maastricht. De instructeur zal je gedurende cursus alles uitleggen om te zorgen dat je het theorie-examen in Maastricht zult halen.

Onze instructeurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring met theoriecursussen en hebben al duizenden leerlingen aan hun theoriecertificaat geholpen. Ben jij de volgende geslaagde kandidaat?

feedback-company
Jenifer
5/5

Ik vond het een leuke cursus! Ik ben 2x eerder gezakt omdat ik zelf moest leren uit eindelijk heb ik voor deze cursus gekozen en ben ik geslaagd. Het was niet saai en het word duidelijk uitgelegd en…

Meike
5/5
Ik vond de cursus echt heel goed, heel duidelijke uitleg met goede ezelsbruggetjes zodat je het goed kunt onthouden, en oefen examens waar ze ook echt de tijd nemen om je fouten te bespreken ,waar…

Cursusdata in Maastricht:

Type

Datum

auto
di 2 juli 07:00
Examen: di 2 juli
auto
di 20 augustus 07:00
Examen: di 20 augustus
auto
di 3 september 07:00
Examen: di 3 september
auto
di 17 september 07:00
Examen: di 17 september
auto
ma 30 september 07:00
Examen: ma 30 september
auto
di 15 oktober 07:00
Examen: di 15 oktober