Theoriecursus bij TheorieGarant in Maastricht

Geen zin en tijd om theorieboeken door te nemen voor je Auto, Motor of Bromfiets theorie-examen? Bij TheorieGarant in Maastricht ben je aan het juiste adres.

Unieke lesmethode

TheorieGarant in Maastricht heeft een unieke lesmethode ontwikkeld om je in 2 lesblokken helemaal klaar te stomen voor het theorie-examen. Onze professionele instructeurs leggen je in de eerste les op een aansprekende en boeiende manier de nodige verkeersregels uit. Op de 2de dag ga je samen met de instructeur oefenen met examenvragen. De instructeurs zullen je allerlei ezelsbruggetjes en tips geven om te zorgen dat je het theorie-examen in Maastricht zult halen.

Onze instructeurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring met theoriecursussen en hebben al duizenden leerlingen aan hun theoriecertificaat geholpen. Ben jij de volgende geslaagde kandidaat?

feedback-company
Jenifer
5/5

Ik vond het een leuke cursus! Ik ben 2x eerder gezakt omdat ik zelf moest leren uit eindelijk heb ik voor deze cursus gekozen en ben ik geslaagd. Het was niet saai en het word duidelijk uitgelegd en…

Meike
5/5
Ik vond de cursus echt heel goed, heel duidelijke uitleg met goede ezelsbruggetjes zodat je het goed kunt onthouden, en oefen examens waar ze ook echt de tijd nemen om je fouten te bespreken ,waar…

Cursusdata in Maastricht:

Type

Datum

auto
di 2 januari 07:00
Examen: di 2 januari
auto
ma 15 januari 07:00
Examen: ma 15 januari
auto
ma 29 januari 07:00
Examen: ma 29 januari
auto
di 13 februari 07:00
Examen: di 13 februari
auto
di 27 februari 07:00
Examen: di 27 februari
auto
di 12 maart 07:00
Examen: di 12 maart
auto
di 26 maart 07:00
Examen: di 26 maart
auto
di 9 april 07:00
Examen: di 9 april