Informatie i.v.m. coronamaatregelen

Maatregelen vanaf zondag 19 december 2021.

Veel gestelde vragen

Wegens de aangescherpte corona maatregelen is het helaas verboden om fysieke theorielessen aan te bieden tot en met 14 januari 2022.

Zodra fysieke theorielessen zijn toegestaan zal je ingepland worden voor een nieuwe cursus en examen datum. Na de volgende persconferentie (begin januari 2022) krijg je meer informatie over het vervolg van je cursus en examen.

Je betaling blijft staan en zal opgeschoven naar de nieuwe cursus en examen datum.

Het is niet mogelijk om een losse theorie-examen zonder fysieke theorielessen af te nemen. Het annuleren van het CBR theorie-examen is niet mogelijk.

Als je een mail van het CBR ontvangt betreft je theorie-examen dat deze is afgezegd of gewijzigd is dan hoef je niets te doen. Wij zijn bezig om je theorie-examen opnieuw in te plannen.

Alle communicatie betreft je theorie-examen en cursus lopen via info@theoriegarant.nl.
Heb je een vraag hierover dan dien je ons te mailen naar info@theoriegarant.nl

We begrijpen dat je snel antwoord op je vragen wilt. Het is helaas niet mogelijk om iedereen telefonisch te woord te staan. Wij kunnen telefonisch niet specifiek per leerling bekijken wat de status is van je aanmelding. Hiervoor dien je te mailen naar info@theoriegarant.nl. Onze streven is om je binnen 48 uur een reactie te geven.